Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 11:54

“Προ-πειθώ” του Ρόμπερτ Τσαλντίνι 

Γράφτηκε από την
“Προ-πειθώ” του Ρόμπερτ Τσαλντίνι 

Από τις Εκδόσεις “Κλειδάριθμος”.

Το βιβλίο, με υλικό από πρόσφατες έρευνες και βασισμένο σε μελέτες πραγματικών περιπτώσεων, αποτελεί ένα πολύτιμο οδηγό για πείσετε το κοινό σας αποτελεσματικά.

Ο καθηγητής Ρόμπερτ Τσαλντίνι μεταμόρφωσε τη σκέψη μας αναφορικά με την τέχνη της πειθούς και τώρα μας προσφέρει μια νέα θεωρία για την τέχνη του πώς να κάνετε τον κόσμο να βλέπει μέσα από το δικό σας πρίσμα. Αποκαλύπτει ότι το κλειδί δεν βρίσκεται στο ίδιο το μήνυμα, αλλά στην κρίσιμη στιγμή πριν από την παράδοση του μηνύματος. Η αλλαγή της στάσης, των πεποιθήσεων ή των εμπειριών ενός ακροατή δεν είναι απαραίτητη, υποστηρίζει ο συγγραφέας –το μόνο που απαιτείται είναι να επαναπροσανατολίσετε το επίκεντρο της προσοχής του κοινού πριν από μια σχετική ενέργεια.

Ο δρ. Ρόμπερτ Τσαλντίνι είναι καθηγητής Ψυχολογίας και Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνας και ιδρυτής της “Influence at work”. Θεωρείται από την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα αυθεντία στους τομείς της επιρροής και της πειθούς. Τα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από τρία εκατομμύρια αντίτυπα και κυκλοφορούν σε 33 γλώσσες.

Μετάφραση: Δέσποινα Αλεξανδρή.

 

 

 


NEWSLETTER