Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 14:44

"Μεταξύ μας" της Λουκίας Χουλιάρα

Γράφτηκε από την
"Μεταξύ μας" της Λουκίας Χουλιάρα

Με λένε Θάλεια και δεν είμαι καλά.. Τον Πέτρο τον γνώρισα σε ένα καταγώγι από τα λίγα, ονόματι «Αετοφωλιά». Κατέβηκα από τα Βόρεια Προάστια στο Μεταξουργείο, σε ένα μπαρ με γελοιωδέστατο όνομα, για να γνωρίσω τον Πέτρο απ’ την Καστέλα.... Δε θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω έρωτα με την πρώτη ματιά. Μάλλον καψούρα, μετά την πρώτη ώρα... Μία που τα φτιάξαμε, δύο που μπλεχτήκαν κολλητοί, αυλικοί και σόγια και τρία που χωρίσαμε τα τσανάκια μας. Μια σχέση ανέλπιστη, κομβική, και απ’ ότι εκ των υστέρων απεδείχθη, τοξική.....Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου στην ιστοσελίδα μας www.lefkiselida.gr

Η Συγγραφέας

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε στην Αθήνα. Η παρουσία της ταλαιπώρησε 1 Ελληνογαλλικό Σχολείο και 2 δημόσια Ελληνικά Πανεπιστήμια (Πτυχίο στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Έχει εργαστεί ως  Στέλεχος Διαχείρισης Έργων, ως Στέλεχος marketing και έχει ασχοληθεί με τη Συγγραφή και επιμέλεια ραδιοφωνικών διαφημίσεων και πολιτικών άρθρων. Από πιτσιρίκι λάτρευε το διάβασμα και στο δωμάτιο της υπήρχαν περισσότερα βιβλία παρά παιχνίδια.  Διακαής της πόθος, οι φτωχοί να γίνουν πλούσιοι, το άσπρο να μη γίνεται μαύρο και το κρίμα να πέφτει στο λαιμό εκείνου που πραγματικά ευθύνεται!

Η Συλλογή

Το «Μεταξύ Μας» είναι το πρώτο βιβλίο στην συλλογή Λόγια Αττικής Νύχτας. Στόχος των Εκδόσεων είναι να εστιάσουμε στην ανάδειξη της αστικής γυναικείας λογοτεχνίας.

Οι Εκδόσεις

 Η "Λευκή Σελίδα", με την καινοτομία της «κατά παραγγελία έκδοσης», παραμένει πιστή στην στήριξη νέων Ελλήνων συγγραφέων, παρέχοντας τους την ευκαιρία να εκδώσουν το έργο τους με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και χωρίς τις δυσκαμψίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν στην πρόσβαση τους σε κλασικούς εκδοτικούς οίκους.

 

Επικοινωνία:

"Λευκή Σελίδα"

Σταδίου 10, 10564 Αθήνα

+30 210 3232780

www.lefkiselida.gr                  

Email: info@lefkiselida.gr

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER