Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 20:50

Κερδίστε δωρεάν 6 βιβλία της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου

Κερδίστε δωρεάν 6 βιβλία της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου

Εξι αντίτυπα βιβλίων της Μεσσήνιας Κωνσταντίνας Τασσοπούλου -υπογεγραμμένα μάλιστα από την ίδια τη συγγραφέα- σας περιμένουν να τα κερδίσετε παίρνοντας μέρος στην ηλεκτρονική κλήρωση της "Ε".

Ο διαδικτυακός μας διαγωνισμός θα διαρκέσει μία εβδομάδα, και τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου θα γίνει η κλήρωση. 

Τα βιβλία που μπορείτε να αποκτήσετε, δηλώνοντας απλώς το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας, είναι τα εξής:

• 2 αντίτυπα από το τελευταίο βιβλίο της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου «Ιστορίες Γάμου», το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα και στην Κυπαρισσία. Πρόκειται για χρονογραφήματα που ξετυλίγουν κωμικοτραγικά περιστατικά σε τελετές γάμου, τόσο απίστευτες που... μπορούν να συμβούν στον καθένα!

• 2 αντίτυπα από τις «Κατσαριδολογίες» - με αφορμή και την ομώνυμη θεατρική παράσταση που θα παίζεται στην Αθήνα από το Νοέμβριο έως τον Απρίλιο. Πραγματεύεται καταρχάς τον φόβο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε. Πραγματεύεται επίσης την ξενιτιά, τον διωγμό, τη διαφορετικότητα...

• 2 αντίτυπα από το επιτυχημένο και νοσταλγικό «Καλοκαίρι του Ευκλείδη»: Κουβέντες, σκέψεις και συμπεράσματα που βγάζει ένα παιδί και τα οποία διαμορφώνουν αυτό που θα γίνει μεγαλώνοντας. Ο ήρωας Ευκλείδης αποτυπώνει μια ολόκληρη εποχή φωτογραφίζοντας στιγμές από δικά του καλοκαίρια, με λεζάντες κλεμμένες από την ευκλείδεια γεωμετρία. Διαβάζεται μονομιάς σε ένα απόγευμα, μονορούφι... Σαν το ζαχαρωμένο νερό στο ποτήρι με το υποβρύχιο, σε αυλή με ίσκιο απ' την κληματαριά.

Ο διαγωνισμός έληξε.