Οι άνθρωποι του χωριού και του Μορφωτικού Συλλόγου Πολυλόφου, διοργανωτή της επιτυχημένης αυτής γιορτής που έγινε πλέον θεσμός, είδαν για μια ακόμα χρονιά χιλιάδες Μεσσήνιους και επισκέπτες να δοκιμάζουν τα γλυκά και τις άλλες νοστιμιές από σύκο που υπήρχαν στα περίπτερα της έκθεσης. Εννοείται ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι τίμησαν δεόντως τόσο τη γουρνοπούλα όσο και τα υπόλοιπα εδέσματα που σερβίρονταν, και φυσικά... άφθονη κρύα μπίρα αλλά και κρασί.
Στη 15η Γιορτή Σύκου παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλειφέρη, Ντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας Στάθης Ανασταόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, καθώς επίσης ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος.
https://eleftheriaonline.gr/local/politismos/ekdiloseis/item/102586-xiliades-episkeptes-sti-15i-giorti-sykou-ston-polylofo-vinteo-fotografies#sigProId83d18be2d1