Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 14:47

Demy και Oge στην "Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion"

Demy και Oge στην "Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion"

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα γιορταστεί φέτος η "Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion" και στις εκδηλώσεις θα μετέχουν οι Καλαματιανοί Demy και Oge. Ξεχωριστό θέαμα υπόσχονται επίσης οι Κ. Αργυρός, Κ. Μαρτάκης, Μηδενιστής, Ε. Φουρέιρα, Boys + Noise, Μέλισσες.

Η "Ημέρα Θετικής Ενέργειας", ο πιο ξεχωριστός μουσικός θεσμός επανέρχεται δυναμικά για 9η χρονιά στις 12 Σεπτεμβρίου στο "Τείχος των Εθνών" στο ΟΑΚΑ, στις 5 μ.μ., για να χαρίσει μοναδικές θετικές στιγμές αλλά και μια αξέχαστη εμπειρία.

Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια, η "Amita Motion" παρουσιάζει πολλές εκπλήξεις και τις πιο δυναμικές guest εμφανίσεις, με τους Γιώργο Σαμπάνη, Μύρωνα Στρατή - Ησαΐα Ματιάμπα, Stan και τους Stavento. Παράλληλα οι Ηβη Αδάμου, Στέλιος Λεγάκης, Courtney, Freaky Fortune, Josephine, Dj Kas, Oge, RiskyKidd, Toquel και ο dj Pitsi θα κρατήσουν αμείωτη την διάθεση. Τέλος, όπως κάθε χρόνο, ο Θέμης Γεωργαντάς θα δώσει το δικό του στίγμα παρουσιάζοντας τον πιο θετικό μουσικό θεσμό.