Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 07:56

Santa Fun από τον Ακρίτα στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

 

Εορταστική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας διοργανώνει αύριο Παρασκευή ο Ακρίτας Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Δήμο.

Οι συμμετέχοντες θα φορέσουν τη στολή του Αγιου Βασίλη θα περπατήσουν στο κέντρο της πόλης ενώ η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ακόμη μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και κλήρωση δώρων. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο καθώς μέχρι χθες υπήρχαν ήδη 700 συμμετοχές και πολύ μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω του διαδικτύου. 

Η σχετική ανακοίνωση του Ακρίτα μεταξύ άλλων αναφέρει: 

"Η πιο «διασκεδαστική-εορταστική-χαρούμενη» εκδήλωση της χρονιάς έρχεται στις 16 Δεκεμβρίου 2016!

Η πόλη της Καλαμάτας θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους Αϊ - Βασίληδες όλων των ηλικιών στο Santa Fun.

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το  Santa Fun μας βάζει στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Αγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή στο κέντρο της Καλαμάτας με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας! 

Ενδιάμεσα θα υπάρχουν επτά σταθμοί με κεράσματα!

Προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση που όλες και όλοι αναζητούμε, αλλά και τη φιλανθρωπία, την ομαδικότητα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ για την εγγραφή και την παραλαβή στολής, ενώ μέρος του ποσού θα διατεθεί στα παιδιά με αυτισμό.

Χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, περπατώντας οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους του κέντρου, με σκοπό να γίνουν μέρος μιας γιορτής, όπου όλοι μαζί θα διασκεδάσουν ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν και το Χριστουγεννιάτικο τους δώρο σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη!

Τέλος, θα ακολουθήσει γιορτή με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και κλήρωση δώρων! Οι εγγραφές για το 1ο Santa Fun, πραγματοποιούνται στο κατάστημα Cosmos  στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγιου Βασίλη. (περισσότερες πληροφορίες τηλ. 6944204473). Με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, πραγματοποιώντας μια υπέροχη βόλτα στο κέντρο της πόλης, με μουσική, χορό, κεράσματα, όλοι ντυμένοι με στολές Αγιου Βασίλη σκοπός μας είναι να προάγουμε την αξία της φιλανθρωπίας και της ομαδικότητας μέσα από τον αθλητισμό, γιατί πιστεύουμε στα θαύματα... και στον Αϊ Βασίλη».