Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 23:54

Εκοψαν πίτα στην Ενωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου (pics)

Εκοψαν πίτα στην Ενωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου (pics)

 

 

Την πίτα της έκοψε την Κυριακή στο εξοχικό κέντρο "Κουκούτσης" η Ενωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Ελένης Αλειφέρη, του αστυνομικού διευθυντή Μεσσηνίας ταξίαρχου Σταύρου Τουφεξή, του εκπροσώπου του δημάρχου Καλαμάτας Δημήτρη Βεργόπουλου, του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπορικών Σωματείων Θανάση Βασιλόπουλου, του προέδρου της "Φάρις" Θανάση Ηλιόπουλου και μελών της Ενωσης.

Ο πρόεδρος του σωματείου Νικήτας Κώτσιαρης στο καλωσόρισμα της εκδήλωσης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εμείς οι επαγγελματίες φωτογράφοι κρατώντας είτε μια φωτογραφική μηχανή είτε μια κάμερα, απαθανατίζουμε τις στιγμές για να γραφτεί η ιστορία της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου μας. Σήμερα σας καλέσαμε εδώ για να γιορτάσουμε μαζί και να ευχηθούμε ο νέος χρόνος να έχει μόνο καλές και χαρούμενες στιγμές. Ως επαγγελματίες φροντίζουμε πάντα να κάνουμε τη δουλειά μας με ζήλο και επαγγελματισμό για το καλύτερο αποτέλεσμα, βλέποντας τα πράγματα και με την καλλιτεχνική τους άποψη. Με την ευκαιρία να σας αναφέρω πως με αυτόν τον στόχο ετοιμάζουμε για τα μέλη μας δύο σεμινάρια, ένα φωτογραφίας άμεσα που θα γίνει 4 και 5 Φεβρουαρίου και ένα video που προγραμματίζεται για τέλος Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου. Επίσης θα γίνει προσαρμογή και αναβάθμιση του site efne.gr του σωματείου μας, που τα μέλη θα πρέπει να ετοιμάσουν υλικό για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους».

 

Στη συνέχεια έδωσαν τις ευχές του και οι προσκεκλημένοι και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά των μελών του σωματείου.