Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 07:56

Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης και Βουλγαράκη στο "Elite”

Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης και Βουλγαράκη στο "Elite”

 

Οι γνωστοί ερμηνευτές Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης και Βουλγαράκη θα βρεθούν στην Καλαμάτα αύριο Σάββατο στο "Yiamas" Gastro Bar του "Elite City Resort" στις 10.30 μ.μ. 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του συγχρόνου ελληνικού τραγουδιού. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες. Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους απαράμιλλους Ελληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει και τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο! Μαζί τους θα είναι η Παυλίνα Βουλγαράκη. "Εφοδιασμένη" με το σκηνικό της πάθος, το μυστήριο της φωνής και της ερμηνείας της, κερδίζει ολοένα και περισσότερες καρδιές με τα κομμάτια της το «Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι» και το ολοκαίνουργιο «Φέρ’τα μου όλα πίσω» σε μουσική και στίχους της ίδιας.

Το σχήμα ολοκληρώνουν οι εξαίρετοι μουσικοί: Ακης Αμπράζης στο μπάσο, ο Steve Tesser στην κιθάρα, ο Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα και ο Γιάννης Πουρνάρας στο μπουζούκι.

Για κρατήσεις: 27210 22434.