Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011 21:10

Εκδήλωση για το ’40 στον Ασωπό

Εκδήλωση για το ’40 στον Ασωπό

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δήμου Ασωπού στα Παπαδιάνικα έγινε μια πανέμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο του ΄40.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Νομικό πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας και τις Φιλαρμονικές των Δημοτικών Ενοτήτων Ασωπού και Μονεμβασίας υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού των δύο φιλαρμονικών κυρίου Καλογεράκου.
Η εκδήλωση πλαισιωμένη από οπτικό και ακουστικό υλικό της εποχής εκείνης, που προβαλλόταν καθόλη τη διάρκειά της στη γιγαντοοθόνη της αίθουσας, παράλληλα με τα εξαίρετα μουσικά κομμάτια που επέλεξαν να παίξουν και να τραγουδήσουν οι μαθητές των δύο φιλαρμονικών, ενθουσίασε και συγκίνησε όλους τους παραβρισκόμενους.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του παραπάνω Νομικού Προσώπου κυρία Αλειφέρη καλύτερο ταξίδι στο χρόνο και στη μνήμη όλων μας δεν θα μπορούσε να γίνει.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αιδεσιμολογιότατοι πατέρες των ενοριών Παπαδιανίκων και Ασωπού, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ασωπού κύριος Σουρλάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μονεμβασίας κύριος Αβδούλος, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κύριος Μαυρομιχάλης, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πακίων κύριος Καρούνης, οι Διευθυντές των δημοτικών Σχολείων Παπαδιανίκων κύριος Τσαρούχας και Ασωπού – Φοινικίου κυρία Κρητικού, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Γιάννης Ρίτσος» κυρία Παπαδοπούλου, η Υποδιευθύντρια του Γυμνασίου Παπαδιανίκων κυρία Κουρμπέλα, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδιανίκων Πλύτρας κυρία Μπουγιώτη, η πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος κυρία Μπελεγρή και πλήθος κόσμου.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές της εκδήλωσης αλλά κυρίως στα παιδιά μας, τους μαθητές των δύο φιλαρμονικών για την εξαίρετη παρουσία τους.
Η ίδια εκδήλωση επαναλήφθηκε  το Σάββατο  29 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Μονεμβασίας στη Μονεμβάσια