Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 17:11

Ποδηλατικός γύρος «Γαργαλιάνοι-Λεύκη-Γαργαλιάνοι»

Γράφτηκε από την



Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μαθητών του Β’ Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων και των γονέων τους, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο ποδηλατικός γύρος «Γαργαλιάνοι-Λεύκη-Γαργαλιάνοι». Την πρωτοβουλία για αυτή τη διοργάνωση που συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον, είχε αναλάβει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Β’ Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων, με την υποστήριξη του Navarino Outdoors της Costa Navarino.
Μαθητές όλων των τάξεων και πολλοί γονείς βρέθηκαν με τα ποδήλατά τους από νωρίς το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων, για να συμμετάσχουν στον ποδηλατικό γύρο που ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. Η διαδρομή είχε μήκος 8 χλμ. και διανύθηκε σε 1 ώρα και 40 λεπτά, περιλαμβάνοντας μία στάση 30 λεπτών για ξεκούραση στη Λεύκη. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε στους μικρούς συμμετέχοντες αναμνηστική καρτέλα με την αφίσα της διοργάνωσης. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Αναστασόπουλος αναφερόμενος στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και ενθάρρυνε μικρούς και μεγάλους να χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.
Το Navarino Outdoors της Costa Navarino συνέβαλε στον ποδηλατικό γύρο με τεχνική υποστήριξη, παροχή ποδηλάτων και τη συμμετοχή του έμπειρου προσωπικού. Στο Bike Station του Navarino Outdoors, προσφέρεται ολοκληρωμένος εξοπλισμός για οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές ποδηλασίας, bike trekking και mountain bike για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο τους μέσο.

Από την ΤΕΜΕΣ


NEWSLETTER