Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 21:27

«Θανασάκης ο πολιτευόμενος» στην έναρξη της Τράπεζα Αλληλεγγύης Δήμου Οιχαλίας

«Θανασάκης ο πολιτευόμενος» στην έναρξη της Τράπεζα Αλληλεγγύης Δήμου Οιχαλίας

Με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό ανέβηκε την Κυριακή το βράδυ η παράσταση των μαθητών του Γυμνασίου Μελιγαλά «Θανασάκης ο πολιτευόμενος».

Στην εκδήλωση έγινε και η επίσημη έναρξη της Τράπεζας Αλληλεγγύης Δήμου Οιχαλίας, με τη χορήγηση τροφίμων – ρούχων κ.λ.π. από το κοινό, αντί εισιτηρίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Εκπαιδευτικού Συλλόγου Διδασκόντων Γυμνασίου Μελιγαλά, της Δημοτικής Αρχής και πολλών άλλων φορέων της περιοχής. Ακόμη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων π. Βασίλειος Διακουμάκος, ο διευθυντής του Γυμνασίου  Αλέξης Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος Οιχαλίας Ιωάννης Ηλιόπουλος και ο πρόεδρος Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Οιχαλίας Σοφιανός Γυπατίδης χαιρέτισαν την εκδήλωση. 

Από την βραδιά συγκεντρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός τροφίμων και ρουχισμού που θα βοηθήσει σημαντικά το έργο της Τράπεζας Αλληλεγγύης του Δήμου Οιχαλίας. Οποιος θέλει να προσφέρει τρόφιμα μπορεί να καλεί στο 27243 60331 καθημερινές και ώρες λειτουργίας του Δήμου.