Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 15:57

Μια μουσική παράσταση φόρος τιμής στον Λ. Κοέν στη Μεγάλη Μαντίνεια

Μια μουσική παράσταση φόρος τιμής στον Λ. Κοέν στη Μεγάλη Μαντίνεια

Μια πολύ ενδιαφέρουσα οπτικοακουστική παράσταση, αφιερωμένη σ’ έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς στην ιστορία της ροκ, τον ποιητή και συγγραφέα Λέοναρντ Κοέν, θα πραγματοποιηθεί αυτή τη Δευτέρα 24/7 στο θέατρο του «Art Farm - Αγρόκτημα Μαρίνη», στη Μεγάλη Μαντίνεια. 

Το αφιέρωμα είναι αποτέλεσμα εντατικής δουλειάς 3 χρόνων, εκ μέρους μιας ομάδας εξαιρετικών καλλιτεχνών όπως η Σεμέλη Ταγαρά (φωνή - κιθάρα - loops), ο Κώστας Μαγγίνας (κιθάρα - loops - fx), αλλά και ο David Lynch (τενόρο-σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά). 

Στη διάρκεια της παράστασης οι μουσικοί επισκέπτονται ξανά τον μαγικό κόσμο του Λέοναρντ Κοέν με πολλά ηχοχρώματα και εφέ, επιχειρώντας μια σύγχρονη και πρωτοποριακή προσέγγιση της μουσικής του - την οποία αποδίδουν μ' έναν ηλεκτρικό, εξπρεσιονιστικό, σχεδόν πειραματικό τρόπο. Το μουσικό μέρος συμπληρώνεται με ταυτόχρονη προβολή μικρού μήκους ταινιών και videoart του σκηνοθέτη Σπύρου Τσιφτσή (video - σκηνοθεσία), προβολές στίχων από την ποίηση του Κοέν, αλλά και φωτογραφίες... σε συνδυασμό με θεατρικούς φωτισμούς και απαγγελία στίχων με μουσικούς αυτοσχεδιασμούς, που θα ενώνουν ως γέφυρες τα επιλεγμένα τραγούδια του Κοέν που ακούγονται στο καθαρά μουσικό μέρος.

• Στην προπώληση, τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στο https://goo.gl/forms/zwV91wh9RgyOlBxG2, ενώ για περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν τα τηλέφωνα 6932-483630 και 6908-676277. Αν μάλιστα μένετε εκτός Καλαμάτας, μπορείτε να συνδυάσετε τη συναυλία με την εμπειρία της διαμονής σε ένα από τα δεντρόσπιτα του Αγροκτήματος (www.artfarm.gr).