Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου -0001 01:34

Θεατρικές παραστάσεις σε Κοπανάκι και Καλό Νερό 

Γράφτηκε από την
Θεατρικές παραστάσεις σε Κοπανάκι και Καλό Νερό 

Θεατρικές παραστάσεις διοργανώνει για το πολιτιστικό καλοκαίρι ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τριφυλίας.

Η παιδική παράσταση «Το μαύρο ψαράκι» ανεβαίνει στις 31 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα στις 9 μ.μ. στο Θέατρο του Γυμνασίου στο Κοπανάκι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το παραμύθι του μεγάλου ιρανού παιδαγωγού και συγγραφέα Σαμάντ Μπεχραγκί αφηγείται την ιστορία ενός ήρωα που σίγουρα θα αγαπήσουν οι μικροί θεατές. Πρόκειται για την ιστορία που ενέπνευσε τους δημιουργούς του πασίγνωστου Nemo. Το «Μαύρο ψαράκι» επεξεργάζεται τις ιδέες της ελευθερίας, του ηρωισμού και της ανεξαρτησίας με στόχο να φωτιστούν οι απαραίτητες αξίες της ζωής χωρίς δογματισμούς ή υπερβολές. Η παράσταση συνδυάζει πρωτότυπα το θεατρικό διάλογο με το θέατρο σκιών, τις κούκλες και την προβολή video και animation. 

Η διασκευή/σκηνοθεσία είναι του Σπύρου Κουρτέση και της Ομάδας Αστροναύτες. Για παιδιά 4 έως 12 ετών.

Επίσης την Τρίτη ανεβαίνει η παράσταση «Πρόταση γάμου» του Τσέχωφ στις ώρα 9 μ.μ. στο Πάρκο ΟΣΕ στο Καλό Νερό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ενα μονόπρακτο του Τσέχωφ, από τη Θεατρική Ομάδα «Αστροναύτες» σε μια απρόβλεπτη σκηνική μεταφορά, τρυφερό και ξεκαρδιστικό μαζί! Ο Ιβάν προσπαθεί να διατυπώσει απεγνωσμένα την πρόταση γάμου στη γυναίκα της καρδιάς του και εκείνη απεγνωσμένα προσπαθεί να του δείξει πόσο τον αγαπά, μέσα σε μια σειρά παρεξηγήσεων ... μέχρι που η ανείπωτη πρόταση «πεθαίνει» τον υποψήφιο γαμπρό! Η σκηνοθεσία είναι της Κυριακής Σπανού, παίζουν οι: Φρόσω Ζαγοραίου - Ντίνος Ποντικόπουλος.


NEWSLETTER