Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 15:44

“Γουρούνι στο σακί” σε Πλάτσα και Καλαμάτα 

“Γουρούνι στο σακί” σε Πλάτσα και Καλαμάτα 

Το έργο του Ζωρζ Φεϋντώ “Γουρούνι στο σακί” παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης σήμερα Δευτέρα 7 Αυγούστου στο Θέατρο "Κώστας Καζάκος" (3ο χιλιόμετρο Πλάτσας – Μηλέας στις 9.15 μ.μ.) και αύριο Τρίτη 8 Αυγούστου στο Κάστρο Καλαμάτας την ίδια ώρα.

Πρωταγωνιστούν οι: Δημήτρης Πιατάς, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο Μεσσήνιος Γιώργος Γιαννόπουλος, Μαρία Γεωργιάδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Δήμητρα Σιγάλα, Βασίλης Πουλάκος.

Η μετάφραση είναι της Ερσης Βασιλικιώτη, η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια του Γιάννη Καραχισαρίδη, τα σκηνικά και οι φωτισμοί του Αντώνη Χαλκιά, τα κοστούμια της Βάλιας Μαργαρίτη. 

Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ για τους ενήλικες και 12 το παιδικό, φοιτητικό, πολυτέκνων και ανέργων (με την προσκόμιση στον έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών και της κάρτας ανεργίας. Η προσκόμιση κάρτας ανεργίας, πολυτέκνων και φοιτητικής ταυτότητας είναι απαραίτητες στην είσοδο και όχι κατά την έκδοση του εισιτηρίου). Η προπώληση γίνεται στα εξήε σημεία: Σούπερ μάρκετ "Κατερίνα" στη Στούπα, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Για κρατήσεις θέσεων: 6945-021783.