Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 14:01

Ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών στη Μάνη

Ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών στη Μάνη

Η ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών “Coniectura V” θα γίνει στη Μάνη αυτό το καλοκαίρι. Τα έργα θα εκτεθούν στα ξενοδοχεία, στα εστιατόρια και στις καφετέριες της Στούπας και της Καρδαμύλης.

Ετσι, οι επισκέπτες και οι τουρίστες θα έχουν έναν διαφορετικό τρόπο να “συνομιλήσουν” με τα εικαστικά έργα. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά. Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι έκθεσης και μιας άλλης ανάγκης, να έλθουν πιο κοντά στον κόσμο τα έργα τέχνης. Η έκθεση θα διαρκέσει από σήμερα Σάββατο έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι: Σωτήρης Αναστασόπουλος, Τάσος Βαμβακάς, Peter Huby, Βασίλης Καριζώνης, Καλλιρρόη Κατσαφάνα, Παναγιώτης Κυριακάκης, Παναγιώτης Λάμπρου, Πηνελόπη Μεμένιου, Σουζάνε Μουρδουκούτα, Ελένη Μπαρδαμάσκου, Γιώργος Ντέρος, Νάντια Παπαδοπούλου, Αγγελική Πολίτη, Simon Rose, Γιώργος Σταθουλόπουλος, Παναγιώτης Φ. Τεμπελόπουλος.

Οι επιχειρήσεις που φιλοξενούν τα έργα είναι στα σημεία: Καρδαμύλη: “Hotel Ελιές”, “Kiki”, “Maistros”, “Ανδρούβιστα”, “Lola”, “Το Λοκάλι”, “Κρίταμος”, “Ακουαρέλα”, “Διόσκουροι”. Στούπα: “Το παλιό μποστάνι”, “Πάραλος”, “Hotel REMVI”, “Αίνιγμα”, “Πατρικό”, “Ακρογιάλι”, “2 Cute”, “Χαλικούρα”. 

Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Βασίλη Καριζώνη. Θέμα της είναι “Ο άλλος μου εαυτός”.