Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 15:37

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία 

Γράφτηκε από τον
Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία 

Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τριφυλίας είναι σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες στην Κυπαρισσίας , καθώς ήδη από την Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή 23 του μηνός πραγματοποιείται στο καλντερίμι της Άνω Πόλης το παζάρι αντικών. Χιλιάδες  αντίκες, παλιά έπιπλα, αντίκες από τη Γαλλία, εγγλέζικες πορσελάνες, πίνακες, δίσκοι από βινύλιο, παλιά βιβλία, όπλα και χιλιάδες πανέμορφα μικροπράγματα απλώνονται σε 25 περίπτερα με συμμετοχή εμπόρων απ’ όλη την Ελλάδα.

Μια εκδήλωση που γίνεται με την συνδιοργάνωση από το  Σύλλογο για την Προστασία και  Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας. 

Σήμερα Παρασκευή  στο μικρό πάρκο στην είσοδο του  Μεγάλου Καλντεριμιού, ο Εικαστικός του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου   Σωτήρης Γκαρδιακός  θα ζωγραφίσει και οι οινοπαραγωγοί του τόπου μας θα σας κεράσουν εκλεκτό κρασί. 

Για χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί εκδήλωση με καντάδες στα καλντερίμια και την πλατεία της Άνω Πόλης , από τους κανταδόρους τσι Ζακύνθου συνοδεία κιθάρας, μαντολίνου και άλλων εγχόρδων.

Σήμερα στις 9 ώρα το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας θα πραγνματοποιηθεί συναυλία από την Αρετή Κατιμέ και την «Κομπανία» , 7 σπουδαίοι καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με λαϊκά τραγούδια, γνωστά ρεμπέτικα απτάλικα, χασάπικα, ζεμπέκικα και παραδοσιακά.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER