Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 08:14

Παπακωναντίνου και Στόκας στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Καλαμάτα

 

Αφιερωμένο στη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917 στη Ρωσία είναι το φετινό 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, το οποίο στην Καλαμάτα θα γίνει το διήμερο Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο Λιμενικού.

Αυτό σημείωσαν στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν χθες το πρωί, στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ “Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας”, τα μέλη του Γραφείου Περιοχής της ΚΝΕ Πελοποννήσου Μίλτος Κουτίβας και Χρύσα Καροπούλου, γραμματέας της ΚΝΕ Μεσσηνίας, οι οποίοι απηύθυναν κάλεσμα στους νέους να μετάσχουν στις διήμερες εκδηλώσεις, οι οποίες θα αρχίζουν στις 7.30 το απόγευμα.

Μεθαύριο Παρασκευή 8 το μήνα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα γίνει μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στην Οκτωβριανή Επανάσταση και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μπάμπη Στόκα, ενώ το Σάββατο 9 του μήνα θα μιλήσει το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Και τις δύο ημέρες, στον χώρο του Φεστιβάλ, θα λειτουργούν βιβλιοπωλείο, έκθεση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, εκθέσεις φωτογραφίας, παιδότοπος, ενώ θα γίνεται και παρουσίαση μαθητικών εργασιών.