Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 15:16

Πρεμιέρα για τα “Κομμάτια και θρύψαλα” από το Θέατρο “Νηπιαγωγείο” 

Γράφτηκε από την
Πρεμιέρα για τα “Κομμάτια και θρύψαλα” από το Θέατρο “Νηπιαγωγείο” 

 

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή το βράδυ η νέα παραγωγή του θεάτρου “Νηπιαγωγείο” από την ομάδα “Re-act” στην Καλαμάτα, με τρία μονόπρακτα από τη συλλογή “Κομμάτια και θρύψαλα” του Γιώργου Σκούρτη.

Στις ιστορίες με τίτλο “Υστερία”, “Ανεργος “και “Θρύψαλα” το κοινό βλέπει να ξετυλίγονται μπροστά του τα προβλήματα μιας Ελλάδας που ισορροπεί ανάμεσα στην εξέλιξη και στην οπισθοδρόμηση. Ιδωμένες μέσα από την προσωπική σχέση 3 ζευγαριών, οι ιστορίες δείχνουν την απομόνωση, την αγωνία, τις εμμονές, τα αδιέξοδα που ταλανίζουν την καθημερινότητα, αλλά και τη βαθιά ψυχοσύνθεση του καθενός από εμάς. Τα ζευγάρια ή θα αγαπηθούν ή θα αλληλοφαγωθούν. Οποιο δρόμο και αν διαλέξουν, θα τον βαδίσουν μαζί, με όποιες συνέπειες και αν έχει η σπαρακτική επιλογή τους. 

Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Σάββατο, Κυριακή Δευτέρα και Τρίτη στις 9.30 μ.μ. στο Θέατρο Νηπιαγωγείο, ΛεΪκων 24. Στην  σκιαγραφείται η σχέση 3 ζευγαριών σε κρίση. Οι συντελεστές είναι οι: σκηνοθεσία: Καλλιρρόη Βελέντζα, ερμηνείες: Απόστολος Μεσσανάκης, Καλλιρρόη Βελέντζα, ήχος/φώτα: Διονύσης Μαλαπάνης, σκηνικά/κοστούμια: “Re-Act”. 

Γενική είσοδος 12 ευρώ, άνεργοι, φοιτητές, μαθητές: 8. Για πληροφορίες - κρατήσεις: 6948-930181. Οι αναγνώστες της “Ε” μπορούν να επωφεληθούν από τα ειδικά εκπτωτικά κουπόνια που υπάρχουν στο πρωτοσέλιδο της “Ε”. 

Γ.Σαρ. 


NEWSLETTER