Ο Τάσος (αριστερά στη φωτογραφία) σπουδάζει στη Σχολή “Μέλισσα” της Ελντας Πανοπούλου, έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή ηλικία με το θέατρο σκιών (κατασκευή, σενάριο, ερμηνείες) και κατάγεται από τη Φοινικούντα της Μεσσηνίας.
Το “Τριανόν” παρουσιάζει το έργο του Γιάννη Καλατζόπουλου σε παραγωγή του Αλμπέρτο Εσκενάζη. Μια παράσταση για παιδιά και ευαίσθητους... μεγάλους (από έναν μύθο της Ιαπωνίας).
Μια νύχτα με πανσέληνο, η όμορφη νεράιδα του φεγγαριού κοίταξε κάτω στη γη και είδε το φτωχό γέρο Τακιτόρι να είναι απογοητευμένος από τη ζωή του. Τον λυπήθηκε και του έστειλε όνειρα τόσο γλυκά που ο γέρος ξαναβρήκε τη χαρά και την αισιοδοξία του. Αλλά ο μεγάλος Αρχοντας του Φεγγαριού θύμωσε με τη νεράιδα και την καταδίκασε να ξαναγεννηθεί σαν άνθρωπος. Στην καινούργια της ζωή η μικρή Φεγγαρένια θα αντιμετωπίσει τις πίκρες και τις δυσκολίες των ανθρώπων, την πλεονεξία του πλούσιου εμπόρου, την ανοησία του πρίγκηπα, αλλά και την αγάπη του γέρο Τακιτόρι και του γενναίου Σαμουράι Οκινόι. Ο ατρόμητος Σαμουράι για χάρη της θα νικήσει τον ανθρωποφάγο της πράσινης κοιλάδας, το μάγο της αναβροχιάς και τον τρομερό δράκο Τέγκου και ύστερα από πολλές περιπέτειες θα φέρει στην αγαπημένη του Φεγγαρένια τα 3 δώρα που φέρνουν την πραγματική ευτυχία. Ποια είναι αυτά;
Πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Λάσκος, Βασίλης Καμίτσης, Σαββίνα Πετρίδου, Γιάννης Απέργης, Θωμάς Κοτζαμάνης, Τάσος Τσώνης, Σάρα Εσκενάζη. Οι υπόλοιπο συντελεστές είναι οι: σκηνοθεσία: Γιάννης Καλατζόπουλος, σκηνικά - κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος, μουσική σύνθεση: Γιούρι Στούπελ, χορογραφίες: Γιάννης Καλατζόπουλος – Γιώργος Πόπορης, βοηθός σκηνοθέτη: Σαββίνα Πετρίδου.
Για κρατήσεις: 210 8215469, στην Λ. Ηρακλείου 217.