Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 18:33

Εκδηλώσεις του Κέντρου Νέων Καλαμάτας 

Εκδηλώσεις του Κέντρου Νέων Καλαμάτας 

Πολλές εκδηλώσεις θα γίνουν το Δεκέμβριο στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η ομάδα “Aegean Rebreath” οργανώνει καθαρισμό των βυθών της περιοχής και συγκεκριμένα στο λιμάνι Καλαμάτας(2/12) και τη Δυτική Ακτή (2/12), αλλά και στη Νήσο Σχίζα (3/12) σε συνεργασία με το Ιδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου», το “Nautilus Dive Center”, το “Kalamata Dive Center”, τον Δήμο Καλαμάτας και το Κέντρο Νέων.

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Δεκεμβρίου το Κέντρο Νέων θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας δημιουργώντας παρέα με τους μικρούς του φίλους κατασκευές, στολίδια, διακοσμητικά, κάρτες και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας κυρίως παλιά - ανακυκλώσιμα αντικείμενα και φυσικά υλικά. Παράλληλα, θα γίνει μπαζάρ με αντικείμενα που έχουν δημιουργηθεί από τους μαθητές στα εργαστήρια, αλλά και με δημιουργήματα των ίδιων των εθελοντών.

Κάθε Τετάρτη στις 8 μ.μ. γίνονται συναντήσεις με διάφορα θέματα: 6/12: σεμινάριο χορού της κοιλιάς. 13/12: προβολή ταινιών μικρού μήκους. Εν όψει των ημερών θα προβληθούν ταινίες του Μεσσήνιου σκηνοθέτη Μιχάλη Λυγκιάρη. Θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με τον σκηνοθέτη. 20/12: γνωριμία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και δραστηριότητες για τα παιδιά. 

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη. Επίσης είναι πλέον έτοιμη η δανειστική βιβλιοθήκη του Κέντρου Νέων.