Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 18:58

“Χριστούγεννα στη Χώρα της Φαντασίας” από παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας

 

“Χριστούγεννα στη Χώρα της Φαντασίας” είναι ο τίτλος της θεατρικής παράστασης την οποία προετοιμάζουν τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Η παράσταση από τους μικρούς φιλοξενούμενους των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών -η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους εικαστικούς, τους μουσικούς και τη θεατρολόγο των ΚΔΑΠ- περιλαμβάνει τραγούδια, θεατρικά δρώμενα και χορευτικά.

Εξ άλλου, σήμερα Τρίτη στις 5 το απόγευμα -όπως έγινε και χθες, την ίδια ώρα- η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας παρουσιάζει για τα παιδιά των ΚΔΑΠ το “Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι”, σε μια εκδήλωση στο αμφιθέατρό της, επί της οδού Υπαπαντής.

Ακόμα, το τριήμερο 20 με 22 Δεκεμβρίου, τα ΚΔΑΠ θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με δικό τους σπιτάκι στα “παραμυθόσπιτα”, προκειμένου να προβληθεί το έργο που επιτελούν για τα περίπου 500 παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του δήμου.

Σημειώνεται, τέλος, ότι τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας πήραν μέρος, την περασμένη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου παρακολούθησαν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και διασκέδασαν με τον Αη Βασίλη