Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 10:22

Το 2o Santa Fun το Σάββατο στην Καλαμάτα 

Γράφτηκε από την

 

Το 2o Santa Fun Καλαμάτας θα γίνει το Σάββατο στις 12 μ. στην Κεντρική Πλατεία από το τμήμα στίβου “Ακρίτας”, το Δήμο Καλαμάτας και την Κοινωφελή Επιχείριση “Φάρις”.

Μικροί και μεγάλοι ντύνονται Αη Βασίληδες και διασχίζουν τους δρόμους της πόλης, με μουσική, χορό και πολλά κεράσματα. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας. Η εγγραφή και η παραλαβή στολών για το 2ο Santa Fun θα γίνεται στο κατάστημα “Cosmos” (Ιατροπούλου και Αριστομένους) με κόστος 6 ευρώ. 

Οπως είπε χτες η πρόεδρος της “Φάρις” Αναστασία Μπελογιάννη σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο, η δράση γίνεται για καλό σκοπό κι έτσι είναι μια αφορμή ... να κοκκινήσει όλη η πόλη! Η Ευαγγελία Ντόλου από τον “Ακρίτα” σημείωσε πως θα γίνει αρχικά χορευτικό σόου από τη σχολή “Μi allegria”, θα υπάρχουν δέκα καταστήματα – σταθμοί σε όλη την πόλη, μπροστά από τα οποία θα γίνουν αθλητικές δραστηριότητες. Το Μουσικό Σχολείο θα συνοδεύει το run και μετά θα δώσει συναυλία. Τέλος στη χτεσινή συνέντευξη μίλησε και η νηπιαγωγός Ελένη Εξηνταβελώνη, από τη “Λιλιπούπολη”, καλώντας όλο τον κόσμο να λάβει μέρος στη χαρούμενη αυτή δραστηριότητα.

Γ.Σαρ.