Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 07:56

Το πρόγραμμα του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού (βίντεο)

Το πρόγραμμα του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού (βίντεο)

 

Το πρόγραμμα του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού παρουσίασε χθες, ο πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής - δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, επισημαίνοντας ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ενημέρωσε ότι νέα γκρουπ δηλώνουν συμμετοχή, ενώ ενδιαφερόμενοι από τους γύρω νομούς και την Αθήνα τηλεφωνούν στο Δήμο Καλαμάτας και την Καρναβαλική Επιτροπή για να λάβουν πληροφορίες, καθώς θέλουν να παρακολουθήσουν και να μετάσχουν στις εκδηλώσεις του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

Τις εκδηλώσεις θα παρουσιάσουν ο Σάββας Πούμπουρας και ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα τραγουδήσουν τα συγκροτήματα Koza Mostra και Locomondo και ο Κώστας Δόξας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων από 3 έως 18 Φεβρουαρίου είναι:

- Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στην κεντρική πλατεία, στις 7 το βράδυ: Εναρξη Καλαματιανού Καρναβαλιού. Παρουσίαση: Σάββας Πούμπουρας και συναυλία με τους Koza Mostra.

- Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου: Disco party στο ξενοδοχείο Elite City Resort, στις 10 το βράδυ.

- Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, πλατεία 23ης Μαρτίου: Νυχτερινός περίπατος στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας με έναρξη στις 7 το βράδυ και κατάληξη στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα γίνει συναυλία με τον Κώστα Δόξα.

- Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, πλατεία 23ης Μαρτίου: Νυχτερινή παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, με αφετηρία από τη συμβολή της Αριστομένους με το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων στις 7 το βράδυ και κατάληξη στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί DJ party.

- Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, κεντρική πλατεία, στις 3.30 μετά το μεσημέρι: Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και τελετή λήξης. Παρουσίαση Χρήστος Φερεντίνος και συναυλία με τους Locomondo.

- Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”, στις 8 το βράδυ: Απονομή βραβείων.

Ο κ. Γιαννόπουλος παρατήρησε ότι το κοινό μπορεί, πλέον, να περνά από το Πνευματικό Κέντρο, για να δει τις στολές και να γραφτεί στο γκρουπ της επιλογής του, δεδομένου ότι το Καρναβάλι ξεκινά το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. Επίσης, όσοι έχουν σκοπό να δημιουργήσουν γκρουπ, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο του Καρναβαλιού βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (στον ημιώροφο, με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους) και λειτουργεί 10.00 έως 13.30 και 18.00 έως 20.30, από Δευτέρα έως Σάββατο. Το τηλέφωνο του γραφείου είναι 27211 - 81030.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=0mCOFP88fwo&feature=youtu.be}