Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 17:58

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Μετά την επιτυχία του 1ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας και τη χαρά που έδωσε σε όλους, μεγάλους και παιδιά, η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας ξεκίνησε την προετοιμασία του 2ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου που θα πραγματοποιηθεί διευρυμένο και πιο πλούσιο, από τη Δευτέρα 7 έως την Κυριακή 13 Μαΐου στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αναμένεται συμμετοχή κουκλοπαικτών από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την περιοχή μας.

Το πρόγραμμα θα περιέχει παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο, θέατρο δρόμου, αφηγήσεις παραμυθιών, σεμινάρια ή εργαστήρια για ενήλικες και παιδιά.

Η συνεργασία με την πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση και η εκπαιδευτική ζώνη με δωρεάν παραστάσεις το πρωί στα σχολεία θα είναι ένας από τους στόχους, ενώ όσοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail lettapet@gmail.com και να καταθέσουν την πρότασή τους.

Επίσης, στο ίδιο e-mail και στο τηλέφωνο 6971-540945 μπορούν να επικοινωνούν όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στη διοργάνωση του φεστιβάλ (δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία, διαφήμιση, υποδοχή και φιλοξενία καλλιτεχνών).