Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 09:56

Η Ελλη Κοκκίνου στο χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Γράφτηκε από την
Η Ελλη Κοκκίνου στο χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

 

 

Στο χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με την Ελλη Κοκκίνου διασκέδασαν πολιτικοί, συνεργάτες, εκπρόσωποι των αρχών της πόλης, στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου δεξιώσεων “Sunset”, το περασμένο Σάββατο.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Ιωάννης Μπουντρούκας άνοιξε την βραδιά ευχαριστώντας θερμά για την παρουσία του τον κόσμο. Με αναφορά στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου, που απαρτίζεται από νέα άτομα, ο ίδιος δήλωσε ότι το Επιμελητήριο είναι έτοιμο να ανοίξει  νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα, να δημιουργήσει προστιθέμενες αξίες, να επενδύσει στο αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό αυτού του τόπου, να προσελκύσει επενδυτικές δραστηριότητες δημιουργώντας ένα φιλικό επαγγελματικό περιβάλλον για όλους.

Το μουσικό πρόγραμμα άνοιξε η Τριπολίτισσα Κωνσταντίνα Κατσογιάννη και ακολούθησε κλήρωση. Πριν την είσοδο της Ε. Κοκκίνου, οι νέοι καλλιτέχνες Κατερίνα Μπουρνέλη, Στυλιανός Λεγάκης, Θοδωρής Φέρρης με την 7μελή ορχήστρα τους, ταξίδεψαν τους παρευρισκομένους με νέες και παλιές μουσικές επιτυχίες. Η Ελλη Κοκκίνου ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια και το κέφι της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Λόγω της μεγάλης προσφοράς φρούτων, η διοίκηση του Επιμελητηρίου και οι χορηγοί προσέφεραν τα είδη που δεν καταναλώθηκαν στο Γηροκομείο Τρίπολης.


NEWSLETTER