Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 07:52

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται στην Καλαμάτα

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται στην Καλαμάτα

 

Ο Μεσσηνιακής καταγωγής ερμηνευτής – συνθέτης Μίλτος Πασχαλίδης θα βρεθεί στην Καλαμάτα για μια μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 17 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στο Κάστρο.

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στον τόπο καταγωγής του, την Καλαμάτα, για μια αξέχαστη συναυλία στο Κάστρο.

Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Οι συντελεστές είναι οι: Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά, Νίκη Γρανά - πιάνο, ακορντεόν, Δημήτρης Σινογιάννης - ηλ. κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης - μπάσο, Πασχάλης Κολέντσης και Ηλίας Καρούμπαλης - ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

γενική είσοδος 15 ευρώ, στην προπώληση 13. Η προπώληση γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, viva.gr, 11876 και σε όλα τα φυσικά σημεία viva: (Shell, My market, Μetro, Εκο, Βp. Media Markt, Seven spots, Citizen και Reload).