Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 16:13

Ο Σταύρος Λάντσιας με το κουαρτέτο του στη «Συλλογή Ενδυμασιών Καρέλια»

Συναυλία με το «Σταύρος Λάντσιας Quartet» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, στο προαύλιο κτηρίου του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας που στεγάζει τη «Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια».

Ο συνθέτης και πιανίστας Σταύρος Λάντσιας θα εμφανιστεί στην Καλαμάτα στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων «...με φως καταμεσής του κόσμου...», μαζί με δεξιοτέχνες δημιουργούς της πολλά υποσχόμενης νέας ελληνικής μουσικής σκηνής, για μια μοναδική βραδιά γεμάτη εικόνες και συναισθήματα.

Το πρόγραμμα θα συνδυάζει τις λυρικές συνθέσεις του πιανίστα, με ευρηματικές ενορχηστρώσεις - διασκευές από Μπαχ μέχρι Χατζιδάκι. Πρόσφατα άλλωστε επανακυκλοφόρησε το πρώτο δισκογραφικό έργο του Σταύρου Λάντσια με τίτλο “Επιστροφή” (1999) σε βινύλιο και CD, δείγμα της διαχρονικότητας της μουσικής του.

Το κουαρτέτο απαρτίζουν οι: Σταύρος Λάντσιας (πιάνο), Ανδρέας Πολυζογώπουλος (τρομπέτα και flugelhorn), Nτίνος Μάνος (κοντραμπάσο) και Θάνος Χατζηαναγνώστου (τύμπανα).

Ο αριθμός των θέσεων για τη συναυλία είναι περιορισμένος. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ και προπωλούνται στο κτήριο της «Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια», κατά τις ώρες λειτουργίας του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες: Σταδίου 64, Καλαμάτα, τηλ. 27210 86923, www.vgkareliascollection.com.