Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 09:45

Κουκλοθέατρο: «Μικρός Πρίγκιπας» από τον «Κήπο με τις Μιλιές»

Η ομάδα κουκλοθέατρου «Ο Κήπος με τις Μιλιές» θα παρουσιάσει για 3 ακόμα παραστάσεις το παραμύθι «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ, το Σάββατο στις 8 μ.μ. και την Κυριακή στις 12 μ. και στις 8 μ.μ.
Η παράσταση θα επαναληφθεί στον «Κήπο με τις Μιλιές» που στεγάζεται στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά. Η παράσταση με ηθοποιούς και κούκλες μέσα από αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδια μάς ταξιδεύει στον πλανήτη του Μικρού Πρίγκιπα, στη σχέση του μ’ ένα τριαντάφυλλο μοναδικό, αλλά και στη γνωριμία του με τη σοφή αλεπού, τους βιαστικούς ανθρώπους και τον ίδιο το συγγραφέα αφηγητή. Η παράσταση όπως και το κείμενο συγκινεί παιδιά από 5 έως 95 ετών και απευθύνεται στο πιο γλυκό κομμάτι του εαυτού μας, στην παιδική μας αθωότητα.

Τους ρόλους στην παράσταση υποδύονται και εμψυχώνουν οι: Γιούλη Γκότση, Κωνσταντίνα Α. Δημοπούλου, Κωνσταντίνα Σ. Δημοπούλου, Αγγελική Κουκούτση, Γιώτα Κωνσταντινέα, Μαρία Κωστάρα, Αντζυ Μπούρα, Αναστασία Χαυτάκου, Γιώτα Ψώνη, ενώ στο ρόλο του αφηγητή είναι η ηθοποιός - παιδαγωγός Χριστίνα Δίμιζα, που είναι και η εμψυχώτρια της ομάδας του «Κήπου».
Η παράσταση, που ήδη την αγκάλιασαν και την αγάπησαν πολλοί μικροί και μεγάλοι θεατές της πόλης μας, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αμέριστη υποστήριξη των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, την ευγενική χορηγία του Βιβλιοπωλείου Παπασωτηρίου και την πολύτιμη βοήθεια των Κώστα Κοτταρίδη, Εύης Λιακέα, Λίζας Γεωργούση, Φώτη Μπελεχρή, Τάκη Κουκούτση, Κώστα Δημόπουλου.
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε με τη Χριστίνα Δίμιζα στο 6974-810242.