Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 09:51

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το καρναβάλι στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το καρναβάλι στην Καλαμάτα

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, απαγορεύσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, για τη διεξαγωγή της νυχτερινής και της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις:

Το Σάββατο 9 Μαρτίου:

α) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς: Αριστομένους, από Βασ. Ολγας έως Μακεδονίας, από τις 6 το απόγευμα έως τις 7.30 το βράδυ. Αριστομένους, από Κροντήρη έως Βασ. Ολγας, από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. 23ης Μαρτίου, από Νέδοντος έως Αριστοδήμου, από τις 6.30 έως το τέλος των εκδηλώσεων (περίπου στις 10 το βράδυ).

β) Απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 6 το απόγευμα έως τις 7.30 το βράδυ, όλων των οχημάτων στις οδούς: Σωκράτους, από Αριστοδήμου έως Αριστομένους. Σόλωνος, από Ψαρών έως Αριστομένους.

γ) Απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, όλων των οχημάτων στις οδούς: Βασ. Σοφίας, από Αναγνωσταρά έως Αριστομένους. Γεωργούλη, από Αναγνωσταρά έως Αριστομένους. Παυσανίου. Κροντήρη. Βαλαωρίτου, από Αναγνωσταρά έως Αριστομένους.

δ) Απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 6.30 το απόγευμα έως το τέλος των εκδηλώσεων (περίπου στις 10 το βράδυ) όλων των οχημάτων στις οδούς: Σταδίου, από Φαρών έως Αριστοδήμου. Υπαπαντής, από Χρυσοστόμου Θέμελη έως Σταδίου.

ε) Οι οδοί Κολοκοτρώνη, Ξενοφώντος και Βασ. Γεωργίου θα κλείσουν στη διασταύρωσή τους με την οδό Αριστομένους την ώρα διέλευσης της νυχτερινής παρέλασης.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου:

α) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση όλων των οχημάτων από τη 1.30 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα στις οδούς: Υπαπαντής, από Χρυσοστόμου Θέμελη έως Σταδίου. Χρυσοστόμου Θέμελη, από Υπαπαντής έως Φάριος. Μητροπολίτου Μελετίου, από Φαρών έως Υπαπαντής. 23ης Μαρτίου, από Αρτέμιδος έως Αριστοδήμου.

β) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση όλων των οχημάτων από τις 2.30 το μεσημέρι έως το τέλος των εκδηλώσεων (περίπου στις 7.30 το βράδυ), στις οδούς: Αριστομένους, από Κροντήρη έως Βασ. Γεωργίου. Κροντήρη.

γ) Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τη 1.30 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, στην οδό Σταδίου, από Φαρών έως Αριστοδήμου.

δ) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση όλων των οχημάτων από τις 2.30 το μεσημέρι έως το τέλος των εκδηλώσεων (περίπου στις 7.30 το βράδυ) στις οδούς: Γεωργούλη, από Αναγνωσταρά έως Αριστομένους. Παυσανίου. Βαλαωρίτου, από Αναγνωσταρά έως Αριστομένους.

ε) Η οδός Κολοκοτρώνη θα κλείσει στη διασταύρωσή της με την οδό Αριστομένους την ώρα διέλευσης της καρναβαλικής παρέλασης.


NEWSLETTER