Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 13:30

Εκδήλωση του σωματείου Ναρτούρα στον Αγ. Νικόλαο

Γράφτηκε από την

Εκδήλωση του σωματείου Ναρτούρα στον Αγ. Νικόλαο

 

Τον μονόλογο του Τσέχωφ «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» παρουσιάζει την Παρασκευή 12 Απριλίου στο “Hades bar” στον Αγιο Νικόλαο (Σελίνιτσα Δ. Μάνης) στις 9 το βράδυ, το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη και την Φύση «Ναρτούρα».

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του πρώτου κατά σειρά “Nartura Bar Theater Project”. Το έργο θα ερμηνεύσει ο ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός Σπύρος Ρουμελιώτης, σε σκηνοθεσία Ισμήνης Κωνσταντοπούλου. Η παράσταση είναι μια παραγωγή της “Bold Productions”. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Η βραδιά είναι αφιερωμένη στη μνήμη της ηθοποιού του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Φλωρέττας Ζάννα (Ανθή Στυλιανέα), που «έφυγε» πρόσφατα (13 Φεβρουαρίου 2019) και η οποία καταγόταν από τον Αγιο Νικόλαο Μεσσηνίας.

Το “Nartura Bar Theater Project” είναι μια σειρά παραστάσεων που δρομολογεί το Σωματείο, ως προπομπούς του δεύτερου «Mani Bar Theater».