Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 16:41

Εκθεση φωτογραφίας από το ΚΕΘΕΑ

Γράφτηκε από την
Εκθεση φωτογραφίας από το ΚΕΘΕΑ

Εκθεση φωτογραφίας διοργανώνει το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο-Οξυγόνο" για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας "Αποτυπώματα" θα γίνουν αύριο, στις 8.30 μ.μ. στο Καλλιτεχνικό Στέκι Καλαμάτας (Μπενάκη 5).

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του μήνα και διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου). Τα εγκαίνια θα πλαισιώσει με ήχους blues και rock το συγκρότημα "The Blues Escape".

Τα "Αποτυπώματα" είναι προϊόν συνάντησης και συνεργασίας δύο θεραπευτικών προγραμμάτων: του ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο-Οξυγόνο", με έδρα την Καλαμάτα, και του ΚΕΘΕΑ "Διάβαση", όπου λειτουργεί εργαστήριο φωτογραφίας και βίντεο, με έδρα την Αθήνα. Η κοινή φωτογραφική τους δράση πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Ναυπλίου, όπου τα μέλη των δύο προγραμμάτων κατέγραψαν σημάδια της ανθρώπινης παρουσίας στον χώρο, ίχνη και σημεία αναφοράς που εμπνέουν για ζωή και

δημιουργία. Μέσα από τις φωτογραφίες τους μοιράζονται μαζί μας τη ματιά τους πάνω στην πόλη και στη ζωή, τα όνειρα και τις ελπίδες τους. Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας του ΚΕΘΕΑ "Στάσου πλάι μου", η οποία έχει στόχο να αναδείξει τη σημασία των ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο".

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης και συζήτησης σε θέματα εξαρτήσεων με εκπροσώπους του θεραπευτικού προγράμματος.

Διάρκεια έκθεσης: 20 έως 30 Ιουνίου, καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ.

 


NEWSLETTER