Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 12:15

Ο stand-up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Μία μοναδική παράσταση Stand Up Comedy θα δώσει στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας "Θ. Αγγελόπουλος" ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 10 μ.μ.

Ο stand-up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός, είναι το απόλυτο φαινόμενο της εποχής μαζί με τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νίκο Ράπτη, οι οποίοι μας χαρίζουν μέσα από το site netwix και κατ' επέκταση από τα βίντεο τους στο youtube, απίστευτες στιγμές γέλιου, μετρώντας άπειρα views.

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη με πηγαίο χιούμορ, κάνοντας απίστευτες μιμήσεις, γι’ αυτό και θεωρείται τόσο ταλαντούχος στον χώρο του.

Έχει πιστούς και φανατικούς θαυμαστές ενώ οι ατάκες του κλέβουν τις εντυπώσεις και γίνονται με τη σειρά τους viral, όπως το χαρακτηριστικό "Καλός, καλός" από το επεισόδιο οι "Χειρότεροι τύποι σε ομάδες Ερασιτεχνικού" της σειράς "ΓΙΩΤΑ 4". 

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θίγει επίκαιρα θέματα και προβληματίζεται χιουμοριστικά για ζητήματα παντός επιστητού, μιας και η οξυδέρκειά του, του επιτρέπει να είναι στις επάλξεις της καθημερινότητας.

Μαζί του θα είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Προπώληση εισιτηρίων: online από το viva.gr και το WIND.gr και στο τηλέφωνο 11876.

Τιμή εισιτηρίου (ταμείο - προπώληση) 12 ευρώ.