Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 18:38

Συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην Αρχαία Ολυμπία

Συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην Αρχαία Ολυμπία

Εκείνος με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του κι ακόμη περισσότερους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους θα βρίσκεται κοντά μας  την Τετάρτη 22 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, για να τον αποθεώσουμε. Ο πολυαγαπημένος Γιάννης Πλούταρχος,  για μία και μοναδική συναυλία στο θέατρο «Φλόκα», στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης που την τελευταία δεκαετία μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού όλων των ηλικιών, θα βρίσκεται κοντά μας για να μας παρουσιάσει ζωντανά με την πολυμελή ορχήστρα του, σε μια άρτια παραγωγή εικόνας κι ήχου, τραγουδώντας παλιότερες, αλλά και νεώτερες επιτυχίες του.
Μαζί του η  γοητευτική Μαρία Ιακώβου, που ξέρει να κεντρίζει με τη φωνή και την παρουσία της το κοινό.
Ελάτε να απολαύσουμε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι με το δημοφιλέστερο Έλληνα τραγουδιστή σήμερα, σε μία από τις λίγες επιλεκτικές του φετινές εμφανίσεις  και πάμε λοιπόν να τραγουδήσουμε ζωντανά μαζί του, όλες τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και το πιο πρόσφατο «Στο Αντίθετο ρεύμα»!!!
Την εκδήλωση πραγματοποιεί Ο Αθλητικός όμιλος Άρης Στρεφίου.
Ραντεβού λοιπόν με τον αγαπημένο Έλληνα ερμηνευτή Γιάννη Πλούταρχο,  στο θέατρο «Φλόκα», στην Αρχαία Ολυμπία, την Τετάρτη 22 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από την Δευτέρα 30 Ιουλίου και είναι στην ειδική τιμή των 15 ευρώ, ενώ η τιμή εισόδου είναι 20 ευρώ.