Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 04:11

Μαχαιρίτσας, Πασχαλίδης και Σταρόβας σήμερα στο Κάστρο

Γράφτηκε από την
Μαχαιρίτσας, Πασχαλίδης και Σταρόβας σήμερα στο Κάστρο





Τρεις από τους πιο γνήσιους εκπροσώπους της Ελληνικής ροκ σκηνής φιλοξενεί σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας και η "Φάρις" στο Κάστρο στις 9.30 μ.μ: το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το Μίλτο Πασχαλίδη και το Δημήτρη Σταρόβα.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού, ο Μίλτος Πασχαλίδης ένας εξαιρετικός και μοναδικά αισθαντικός τραγουδοποιός και ο Δημήτρης Σταρόβας ένας ξεχωριστός, πολυδιάστατος καλλιτέχνης που γνωρίσαμε από τους “Αγαμους θύτες” κάνουν φέτος μαζί μία ανεπανάληπτη καλοκαιρινή περιοδεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μία δυνατή συνεργασία καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών που προσφέρει εξαιρετικές και αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία σε μια παράσταση που τα έχει όλα.
Ο πλουραλισμός… βασιλεύει στο πρόγραμμα και ο εξαιρετικός συνδυασμός των προαναφερόμενων καλλιτεχνών έχει ως αποτέλεσμα τα καλά τραγούδια καθώς και μοναδικές στιγμές ανατρεπτικού χιούμορ. Από κοινού λοιπόν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Δημήτρης Σταρόβας με τη συνδρομή της πολυμελούς ορχήστρας τους, συμπαρασύρουν τον κόσμο τραγουδώντας σε παρεΐστικο κλίμα μιας ανεπανάληπτης συναυλίας στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας σήμερα στις 9.30μ.μ. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Πνευματικό Κέντρο (27210 94819).


NEWSLETTER