Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2012 10:04

Open Mic Messinia 2012: Μεγάλος νικητής ο Δημήτρης Διαμαντής

Γράφτηκε από την

Με επιτυχία στο κατάμεστο από κόσμο, Aqua Club του Elite City Resort πραγματοποιήθηκε προχθές ο μεγάλος τελικός του Open Mic Messinia, ο διαγωνισμός ταλέντων που έγινε για πρώτη φορά στη Μεσσηνία. Οι 20 διαγωνιζόμενοι έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στο stage του Open Mic και κρίθηκαν από από το κοινό και την δεκαμελή κριτική επιτροπή.
Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Διαμάντης, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Κίρκη Νταμίκη, ενώ την τρίτη θέση κέρδισε η Σοφία Μονέζη.
Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι: Πρόεδρος επιτροπής ο Γιώργος
Ράλλης Δικηγόρος, πρόεδρος της ομάδας της Καλαμάτας “Μαύρη Θύελλα”
και μέλη: Ελένη Αϊβαλή διευθύντρια του ομίλου των ρ/σ City – Κανάλι 20 – Δίαυλος – MessiniaRadio.gr – MessiniaEvents, Γιάννης Δρίτσας ηθοποιός, Δώρα Παπαδοπούλου καθηγήτρια μουσικής, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος
Ηθοποιός, stand up comedian, Γιούλα Σαρδέλη δημοσιογράφος στην εφημερίδα “Ελευθερία”, Oge τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός, Έβελυν Καμβυσίδη
Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Καλαμάτας “Φάρις”, Χάρης Βγενής ιδιοκτήτης εταιρίας ενοικιάσεως σκαφών/καταστημάτων εστίασης, Γεωργία Γεωργαρά υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Elite City Resort. Την εκδήλωση παρουσίασαν η ραδιοφωνική παραγωγός Ηρώ Λυμπέρη και ο dj Νίκος Κουρής.