Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 15:18

Παρουσίαση βιβλίου της Μάγδας Ασημακοπούλου στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Το βιβλίο με τίτλο “Οι τέσσερις μάγισσες – Η μεταμόρφωση”, της συγγραφέα Μάγδας Ασημακοπούλου παρουσιάζεται στην Καλαμάτα, στην Πειραματική Σκηνή (Ευριπίδου 2) τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.

Την παρουσίαση οργανώνουν η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, οι εκδόσεις “Πηγή” και η συγγραφέας Μ. Ασημακοπούλου. Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσει η Ευαγγελία Παναγάκη καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, η Τζίνα Πετροπούλου σκηνοθέτιδα- διευθύντρια Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου και η Αννα Ντεκελέ εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής. Την παρουσίαση θα συντονίσει η Φωτεινή Οικονομάκη πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Κοινωνιολογίας.

Η Καλαμιά, η Ασχημιά, η Τροφαντή και η Ορέα είναι τέσσερις αδερφές μάγισσες που δεν ζουν μονιασμένα. Η καλύτερη διασκέδασή τους είναι να τσακώνονται μεταξύ τους και να πειράζουν τους συγχωριανούς τους. Τι γίνεται, όμως, όταν χάνουν τις δυνάμεις τους και πρέπει να περάσουν δοκιμασίες για να αποδείξουν την αξία τους; Ξεκινάνε ένα απροσδόκητο ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και μαγεία. Μέσα από τις δοκιμασίες θα μάθουν τις αξίες της ζωής και ότι η πραγματική δύναμη και ομορφιά βρίσκεται μέσα τους! Ενα αφήγημα για μικρούς και μεγάλους.