Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 09:53

Χορωδιακό διήμερο από την “Αρμονία”

Γράφτηκε από την
Χορωδιακό διήμερο από την “Αρμονία”

 

Τη 18η χορωδιακή συνάντηση διοργανώνει η Ενωση Φίλων Μουσικής Καλαμάτας “Αρμονία” αύριο, Σάββατο στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Θα συμμετάσχουν η χορωδία της “Αρμονίας” των “Τελέσιλλα” Άργους, “Ορφέα” Αγρινίου καθώς και η χορωδία αλλά και η μαντολινάτα Αργοστολίου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 6 μ.μ. με τραγούδια από την νεοσύστατη “Νεανική Αρμονία” και τη θεατρική παράσταση "Κούκλες" από την θεατρική ομάδα “Αλητέχνες” από το Γύθειο.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό θεατρικό έργο για μεγάλα παιδιά που θίγει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σημερινά μικρά παιδιά. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η πρόεδρος του Δ.Σ. της “Αρμονίας” Αρετή Κορακοβούνη “Είμαστε τυχεροί που ζούμε στην Καλαμάτα, μια πόλη όπου πολίτες και φορείς αγαπούν και υποστηρίζουν την χορωδιακή μουσική, όπως φάνηκε πρόσφατα στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών.

Στον απόηχο αυτής αλλά και πιστοί στην δική μας παράδοση των τελευταίων 25 ετών διοργανώνουμε ένα φεστιβάλ με σημαντικές χορωδίες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας”. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και τις δύο ημέρες ενώ η εκδήλωση θα γίνει σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καλαμάτας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. “Ευχαριστούμε όλες και όλους τους Καλαματιανούς που περιβάλλουν πάντα τις εκδηλώσεις της Αρμονίας με αγάπη και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε δύο όμορφες βραδιές με άφθονη μουσική και δημιουργικό προβληματισμό” κατέληξε η κ. Κορακοβούνη.


NEWSLETTER