Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 08:47

Εκδήλωση της "Εξπρές" για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Εκδήλωση της "Εξπρές" για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 

 

Πρωτότυπη και οργανωτικά ανανεωμένη θα είναι η φετινή συνεδριακή εκδήλωση της οικονομικής εφημερίδας "Εξπρές" στην Καλαμάτα με θέμα: «Ελληνίδα επιχειρηματίας: Δύναμη δημιουργίας με πίστη στην παράδοση και όραμα για την ανάπτυξη». 

Η εκδήλωση που θα διοργανωθεί με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας εντάσσεται στο γνωστό επιτυχημένο κύκλο "Leaders of the New Economy - Ηγέτες της Νέας Οικονομίας" και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο "Elite" (ώρα έναρξης 6.30 μ.μ.).

Για τη νέα αυτή πρωτοβουλία της "Εξπρές" στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα εκδηλώνεται ήδη εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς θα έχει κεντρικό θεματικό άξονα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει η γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων Ζέττα Μακρή.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εμπεριστατωμένες εισηγήσεις από καταξιωμένες μάνατζερ με εμπειρία στο χώρο, παρουσίαση έρευνας για τις σημερινές τάσεις της  γυναικείας επιχειρηματικότητας μαζί με όλα τα νέα στοιχεία για το οικονομικό προφίλ και την αγορά εργασίας στην περιοχή, παρουσιάσεις συγχρόνων προτύπων γυναικών - μάνατζερ καθώς και ανοικτή συζήτηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, παραγωγικών - συνδικαλιστικών φορέων και στελεχών επιχειρήσεων. 

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει όπως κάθε χρόνο το υποκατάστημα Δυτικής Ελλάδος - Πελοποννήσου - Ηπείρου της "Εξπρές" που εδρεύει στην Πάτρα. Υπεύθυνος είναι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Α. Βρης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 220607 και 6932-429700.