Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 20:19

Καλαμάτα: Ακρόαση ηθοποιών για την ταινία "Ανεμος Ελευθερίας"

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Ακρόαση ηθοποιών για την ταινία "Ανεμος Ελευθερίας"

 

 

Ακρόαση όλων όσοι επιθυμούν να έχουν συμμετοχή στην ταινία «Άνεμος Ελευθερίας» ως ηθοποιοί ή κομπάρσοι θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 6 μ.μ. στο χώρο της «VIEWMASTER Films A.E.» στην Καλαμάτα (Οδό Γεωργούλη 19, πλησίον εκκλησίας Ταξιαρχών).

Της ακρόασης θα επιληφθούν οι συντελεστές της «VIEWMASTER Films A.E.» και συγκεκριμένα ο παραγωγός Γιώργος Κυριάκος καθώς και ο σκηνοθέτης Στέλιος Χαραλαμπόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η διάρκειας 90 λεπτών ταινία ουσιαστικά αποτελεί τη μοναδική μεγάλη σύγχρονη παραγωγή με θεματολογία το 1821. Ως εκ τούτου αναμένεται όχι μόνο να προσθέσει αξία στην εθνική αφήγηση, αλλά και να λειτουργήσει ως ορόσημο για την πόλη μας. Όσοι λοιπόν επιθυμούν να γίνουν μέρος της μοναδικής εμπειρίας του «Άνεμος Ελευθερίας» καλούνται να δώσουν το παρών στην ακρόαση της προσεχούς Κυριακής στις 18:00. Όσοι επιλεγούν θα χρειαστεί να απασχοληθούν μια πλήρη μέρα περί τα μέσα Σεπτέμβριου. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και οι οικείοι σε όλους μας «Καπεταναίοι» της αναπαράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην υπεύθυνο της «VIEWMASTER Films A.E.» για τους ηθοποιούς / κομπάρσους στον αριθμό 6934098331.

Ερευνητική Κοινοπραξία: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ΦΑΡΙΣ Κ.Ε. Δ. Καλαμάτας, VIEWMASTERFILMS Α.Ε. τηλ. επικ. 2721065130, mail: info@kalamata1821.gr).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER