Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 20:19

Σημαντικές παραστάσεις στο θέατρο Μηλέας «Αγγελος Μπελιτσάκος»

Γράφτηκε από την
Σημαντικές παραστάσεις στο θέατρο Μηλέας «Αγγελος Μπελιτσάκος»

Σημαντικές παραστάσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού στο θέατρο Μηλέας «Αγγελος Μπελιτσάκος» στο 3ο χιλιόμετρο Πλάτσας – Μηλέας στη Μάνη.

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν το “Τάβλι” με τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Ιεροκλή Μιχαηλίδη καθώς και ο "Κήπος" με τους Στέλιο Μάινα και Κάτια Σπερελάκη.

-"Το τάβλι" το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 9.15 μ.μ.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μια παρτίδα δεξιοτεχνίας σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη παρουσιάζουν "Το τάβλι" του Δημήτρη Κεχαΐδη. Μια κωμωδία χαρακτήρων, που αποδίδεται γλαφυρά η νεοελληνική πραγματικότητα και το ενδόμυχο όνειρο του νεοέλληνα «να πιάσει την καλή».

-”Ο Κήπος” την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 9.15 μ.μ. (ακυρώθηκε)

Πόσο βαθιά μπορεί να είναι η ανάγκη του ανθρώπου για αγάπη, για συντροφικότητα, για πλήρη αποδοχή; Μπορούν δύο φαινομενικά αντίθετες προσωπικότητες να βρουν ο ένας στον άλλο το πρόσωπο που έψαχναν σε όλη τους τη ζωή; Τις απαντήσεις δίνουν επί σκηνής σε μια συγκλονιστική ερμηνεία ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκη. Το έργο του Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα Bruce Gooch, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά μιλάει για μνήμες και εμπειρίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του καθενός.

- "Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω" το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ.

Ενας κουφός. Ενας τυφλός. Ενας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο. Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Την διεκδικούν και οι τρεις, ποιος και με τι τρόπο όμως θα την κερδίσει; Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαϊδης και η Μυριέλλα Κουρεντή.

-Την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 9.15 μ.μ. παρουσίαση βιβλίου του Αγγελου Γ. Μπελιτσάκου με τίτλο “Ο αναστήσας την Ελλάδα”.

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 6945021783 ή απευθυνθείτε στο Σούπερ Μάρκετ “Κατερίνα” της Στούπας.

 


NEWSLETTER