Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 13:16

Καρδαμύλη: Οι εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στην «Αυλή της Γιωργίτσας»

Καρδαμύλη: Οι εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στην «Αυλή της Γιωργίτσας»


Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις θα διοργανωθούν τον Σεπτέμβριο στην «Αυλή της Γιωργίτσας», στην Καρδαμύλη.

Λόγω των ειδικών συνθηκών και περιορισμών τις βραδιές θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι 35 άτομα. Για τον λόγο αυτό, απαραίτητη είναι η κράτηση, στο τηλ. 6942849549.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
-Σήμερα Σάββατο στις 9 μ.μ. μουσική βραδιά με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά», αφιερωμένη στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου. Στην κιθάρα ο Παναγιώτης Καραγιώργης, στην αφήγηση ο Δημήτρης Γιαννέας. (Σε συνεργασία με το πολιτιστικό σωματείο για την τέχνη και την φύση Ναρτούρα).
-Την Πέμπτη 10/9 στις 9 μ.μ. βραδιά κινηματογράφου. Προβολή της ταινίας , «Πως να παντρευτείτε έναν εκατομμυριούχο». (Σε συνεργασία με τη νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας).
-To Σάββατο 12/9 στις 7 μ.μ. «Ελάτε να φτιάξουμε πετιμέζι», με την αγαπημένη και πολυτάλαντη Μαρίζα Κωχ. (Σε συνεργασία με το πολιτιστικό σωματείο για την τέχνη και την φύση Ναρτούρα).
-Την Πέμπτη 17/9 στις 9 μ.μ. βραδιά κινηματογράφου. Προβολή της ταινίας «Μια νύχτα στην όπερα», με τους αδερφούς Μαρξ (Σε συνεργασία με τη νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας).
-Την Πέμπτη 24/9 στις 9 μ.μ. βραδιά κινηματογράφου. Προβολή της ταινίας , «Η γυναίκα με την λεοπάρδαλη». ( Σε συνεργασία με τη νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας).