Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 07:58

Ελαιογραφίες στο Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιόπουλου στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από την
Ελαιογραφίες στο Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιόπουλου στα Φιλιατρά

Το Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιόπουλου που βρίσκεται στα Φιλιατρά παρουσιάζει από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 τις ελαιογραφίες του φωτογράφου και ζωγράφου Πάνου Ηλιόπουλου.

Ο Πάνος Ηλιόπουλος έζησε ανάμεσα στις εικόνες, ανάμεσα στη ζωγραφική και τη φωτογραφία, άλλοτε χρησιμοποιώντας το μολύβι του σαν φωτογραφική μηχανή και άλλοτε το φακό του σαν πινέλο. Η φωτογραφία και η ζωγραφική διατρέχουν παράλληλα μονοπάτια στην καλλιτεχνική του πορεία. Η έκθεση “Εικόνες της ζωής" αποτελείται από σκηνές της αγροτικής ζωής, νεκρές φύσεις, τοπία, διάφορα επαγγέλματα της ζωής του, πολυπληθείς σκηνές, παλιά παιχνίδια. Το Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιόπουλου έχοντας ως σκοπό την έρευνα, την καλλιέργεια, την ανάπτυξη, την προβολή και τη διάδοση της Τέχνης της φωτογραφίας διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα σε στενή συνεργασία με τις ενδιαφερόμενες σχολικές ομάδες και εκπαιδευτικούς, σεμινάρια φωτογραφίας για μαθητές και ενήλικες και ανοιχτές ομιλίες για την Τέχνη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τα κοινωνικά δίκτυα του Mουσείου καθώς και στο museumeliopoulos@gmail.com
Ώρες Λειτουργίας : Σάββατο, 17:00-19:00 και κατόπιν ραντεβού 6932940883
Τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας και υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ


NEWSLETTER