Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 11:32

"Yachting cafe": Μουσική βραδιά με την Janet Kapuya

"Yachting cafe": Μουσική βραδιά με την Janet Kapuya

Η Janet Kapuya θα βρεθεί απόψε στη μουσική σκηνή του "Yachting cafe" στη Μαρίνα Καλαμάτας. Μαζί της θα είναι η Μυρτώ και στο πιάνο ο μαέστρος Χρήστος Κωνσταντινίδης.

 

Στην ευαίσθητη ηλικία των 4 χρόνων, η Janet, παιδί θαύμα, κέρδισε το 1ο βραβείο στον ραδιοφωνικό παιδικό διαγωνισμό νέων ταλέντων “RadaioCarbe” του Μοντεβιδέο.
Στην εφηβική της ηλικία ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ρεπερτόριο του τανγκό, τραγουδώντας επαγγελματικά σε θέατρα και ταγκερία στο Μπουένος Αιρες. Παράλληλα κάνει εμφανίσεις και συναυλίες με την κιθάρα σε θέατρα, παρουσιάζοντας έθνικ βραδιές με παραδοσιακή μουσική των Ανδεων και της Λατινικής Αμερικής.
Κατόπιν ήρθε στην Ελλάδα που την αγκάλιασε σαν μια από τις πιο αξιόλογες και σπουδαίες φωνές που με την ζεστή της παρουσία, το αστείρευτο ταλέντο και το μοναδικό της ταμπεραμέντο, κρατάει τον ακροατή της πάντα μαγεμένο!
Η καλλιτεχνική της πορεία στο Ελληνικό στερέωμα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γ. Πάριος και ο Ν. Ξυλούρης αλλά και διεθνούς φήμης όπως ο Hulio Iglesias και ο Carlos Caceres.
Η Janet ως σήμερα, έχει κάνει πολλές συναυλίες σε μουσική A. Piazzola, μεταφράζοντας και απαγγέλλοντας συγχρόνως τους στίχους, με το δικό της μαγικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο μεταφέρει στον ακροατή την ξεχωριστή αίσθηση του αργεντίνικου τάνγκο.
Για κρατήσεις: 27210 87432.