Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 19:32

Θεατρική Διαδρομή: Πρεμιέρα την Τετάρτη με τη "Μαντάμ Σουσού"

Γράφτηκε από την
Θεατρική Διαδρομή: Πρεμιέρα την Τετάρτη με τη "Μαντάμ Σουσού"

Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη το βράδυ η "Θεατρική διαδρομή" στο Πνευματικό Κέντρο με τη "Μαντάμ Σουσού" και στο επόμενο διάστημα συνεχίζει με τη δεύτερη παραγωγή της "Ματωμένος γάμος".

Οι δύο παραστάσεις αναμένονται από το κοινό με ανυπομονησία, αφού ήδη έχουν προπωληθεί 2.000 εισιτήρια. Για το θέμα έδωσαν σήμερα συνέντευξη τύπου στο Πνευματικό Κέντρο οι συντελεστές της "Διαδρομής" Μαρία Τούμπουρου, Μαρία Κατσανδρή και Αντώνης Κατσάς.

Στην παρουσίαση αναφέρθηκε ακόμη πως του χρόνου η ομάδα κλείνει 20 χρόνια και έχει σκοπό να επικεντρωθεί στο φαινόμενο της ανόδου του φασισμού. Για αυτό το λόγο θα παρουσιάσει το "Μαουντχάουζεν" του Ιάκωβου Καμπανέλλη και θα διοργανώσει διαγωνισμό αφίσας εμπνευσμένης από τον αντιφασισμό. Ο Αντώνης Κατσάς κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα έργα που ανέβασε με επιτυχία η "Θεατρική διαδρομή" δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συγκλονιστική ερμηνεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Τούμπουρου στο "Ενα καπέλο γεμάτο βροχή". 

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ και 7 το μειωμένο, Αν κάποιος θέλει να δει και τις δύο παραγωγές θα μπορεί να παίρνει διπλό εισιτήριο με 6 ευρώ για την κάθε παράσταση. Η προπώληση θα γίνεται στο Πνευματικό. Αξίζει να σημειωθεί πως η σκηνοθέτης Μαρία Κατσανδρή σκηνοθέτησε τη δεύτερη παράσταση αφιλοκερδώς.

Γ.Σαρ.

 


NEWSLETTER