Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 14:59

«Μουσικές διαδρομές» με το Βαγγέλη Δούβαλη και την Κατερίνα Ευγενικού στον Κήπο του Μεγάρου Χορού

Γράφτηκε από την
«Μουσικές διαδρομές» με το Βαγγέλη Δούβαλη και την Κατερίνα Ευγενικού στον Κήπο του Μεγάρου Χορού

 

“Οι μουσικές διαδρομές” έρχονται στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας την Τρίτη 6 Ιουλίου στις 9 μ.μ. με το Βαγγέλη Δούβαλη και την Κατερίνα Ευγενικού.

Θέμα της βραδιάς είναι τα τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο.

Ο Βαγγέλης Δούβαλης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια - διαμάντια, διαχρονικά, γεμάτα χρώματα και αρώματα από όλες τις εποχές. “Μικρή πατρίδα”, “Τι είναι αυτό που μας ενώνει”, “Φαίδρα”, “Μπαλάντα του Ούρι”, “Ας κρατήσουν οι χοροί”, “Με την άνοιξη στο χέρι”, “Αν θυμηθείς το όνειρο μου”, “Τα ζηλιάρικα σου μάτια” …

Μαζί του θα είναι η Κατερίνα Ευγενικού που ξεκίνησε το 2011 και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες. Ο μεσσήνιος Βαγγέλης Δούβαλης είναι καταξιωμένος τραγουδιστής με πολλές συμμετοχές και προσωπικούς δίσκους. Τον έχουν εμπιστευτεί η Αφροδίτη Μάνου, ο Μιχάλης Μπουρμπούλης, ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης, κ.α. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Καινούργιος στην κιθάρα, Γιώργος Σχοινάς στο ακορντεόν, Θανάσης Σοφράς στο κοντραμπάσο.

Θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως το κοινό να έχει προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου. Διαφορετικά η είσοδος δεν θα επιτρέπεται. Τα δελτία διανέμονται την ημέρα της εκδήλωσης, κατά σειρά προτεραιότητας 10 π.μ. - 1 μ.μ., στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Κάθε θεατής δικαιούται να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά κάθε ηλικίας.


NEWSLETTER