Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 18:29

ΔΗΠΕΘΕΚ: Ανακοίνωση Μαργαρίτη μετά τα παράπονα Ορφανού για την παράσταση στην Τρίπολη

ΔΗΠΕΘΕΚ: Ανακοίνωση Μαργαρίτη μετά τα παράπονα Ορφανού για την παράσταση στην Τρίπολη

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας Γιάννης Μαργαρίτης, με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του ηθοποιού Νίκου Ορφανού, υπογραμμίζοντας την άψογη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή της Τρίπολης, στην θεατρική παράσταση "Υλικό Καποδίστριας" που παίχτηκε εκεί την περασμένη εβδομάδα.

Ο κ. Ορφανός με ανάρτησή του μίλησε για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι υποδομές και στο ότι τα πράγματα δεν έχουν βελτιωθεί από την τελευταία φορά που έπαιξε στην πόλη, πριν από αρκετά χρόνια.

Ετσι ο κ. Μαργαρίτης τοποθετήθηκε με τα εξής λόγια:

“Σχετικά με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με κάποιες δηλώσεις του Νίκου Ορφανού που αφορούν στις υποδομές του θεάτρου στο Αλσος Αγίου Γεωργίου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής. Η συνεργασία που είχαμε με την Δημοτική αρχή Τρίπολης και με τους διοργανωτές ήταν άψογη. Οσον αφορά σε ατέλειες και ελλείψεις στις υποδομές του θεάτρου αντιλαμβανόμαστε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν πάντοτε οι διοργανωτές των παραστάσεων για να ξεπεραστούν. Αντιλαμβανόμαστε επίσης ότι τα μεγαλύτερα ή μικρότερα προβλήματα που υπάρχουν σε πολλούς ανοιχτούς χώρους θερινών παραστάσεων για πολλά χρόνια, δεν είναι εύκολο να λυθούν από την μια μέρα στην άλλη, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Επειδή όμως η ύπαρξη τέτοιων πανέμορφων χώρων όπως το θέατρο στο Αλσος Αγίου Γεωργίου δίνει την δυνατότητα στο κοινό να απολαμβάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, οι διοργανωτές σωστά οργανώνουν εκδηλώσεις. Οι καλλιτέχνες και οι τεχνικοί από την μεριά τους, εξαντλούν πάντοτε και την κατανόηση και την υπομονή τους και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υποδομών. Λυπάμαι ειλικρινά για τον θόρυβο που δημιουργήθηκε και επαναλαμβάνω ότι η συνεργασία με τους διοργανωτές της παράστασης 'Υλικό Καποδίστριας" στην Τρίπολη, ήταν άψογη”.