Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 17:13

Μουσική παράσταση με τη Μόρφω Τσαϊρέλη στο κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

 

«Απ’ το πανί στο σανίδι - Αφιέρωμα στα τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο» είναι το θέμα της επόμενης συναυλίας που θα δοθεί στο κήπο του Μεγάρου Χορού αύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 9 μ.μ..

Η Μόρφω Τσαϊρέλη με τους συνεργάτες της παρουσιάζουν μια πρωτότυπη μουσική παράσταση, με τα πιο αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο και το θέατρο. Ενα απάνθισμα τραγουδιών από τον κινηματογράφο και το θέατρο, από τον ελληνικό, αλλά και παγκόσμιο κινηματογράφο και  θέατρο. Μια σειρά μουσικών θεμάτων και τραγουδιών όπως: “Σιωπή”, “Βίρα τις άγκυρες”, “Ρίχνω την καρδιά μου στο πηγάδι”, “Ρίκο ρίκο κο”, “Μου αρέσουνε τα αγόρια”, “La vie en rose”, “Ομορφη πόλη”, “Manha de carnaval” και πολλά άλλα.

Η Μόρφω Τσαϊρέλη γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Συνεργάστηκε με σημαντικούς νέους Ελληνες συνθέτες (Γιώργο Ανδρέου, Ηλία Λιούγκο, Κώστα Καλδάρα, Γιώργο Σταυριανό, Στέλιο Βαμβακάρη, Χρήστο Τσιαμούλη, Ηρακλή Βαβάτσικα), αλλά και με σπουδαίους Ελληνες τραγουδιστές (Δημήτρη Μητροπάνο, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κώστα Μακεδόνα, Γιάννη Κότσιρα κ.ά.). Συνεργάζεται επίσης με τον κιθαριστή και συνθέτη Νότη Μαυρουδή. Επιλογή και επιμέλεια προγράμματος: Μόρφω Τσαϊρέλη. Παίζουν οι μουσικοί: Ευαγγελία Μαυρίδου πιάνο, Δημήτρης Παπαλάμπρου κιθάρες, Αντωνία Τσολάκη μπάσο, Φοίβος Μποζάς σαξόφωνο, Σωκράτης Γανιάρης κρουστά.

Τα δελτία ελευθέρας εισόδου διανέμονται την ημέρα της  εκδήλωσης, κατά σειρά προτεραιότητας 10 π.μ. - 1 μ.μ., στο Μέγαρο. Κάθε θεατής δικαιούται να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά κάθε ηλικίας.