Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 19:47

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας: «Μουσικές διαδρομές» με την Ανδριάνα Μπάμπαλη

Γράφτηκε από την

 

Η Μεσσήνια τραγουδοποιός Ανδριάνα Μπάμπαλη θα εμφανιστεί στις «Μουσικές διαδρομές» στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας την Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 9 μ.μ. μαζί με την μπάντα της “Quarderinas quartet”.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη παρέα με 3 εξαιρετικούς φίλους - μουσικούς, “υποκινούμενοι” και από το κίνημα των “Bedroom artists” μαζεύτηκαν στα σπίτια τους, πρόβαραν και ηχογράφησαν αγαπημένα κλασικά τραγούδια (από Henry Mancini και A.C. Jobim, ως Αρλέτα και Ν. Καρβέλα) υπό την καθοδήγηση και ενορχήστρωση του Aκη Κατσουπάκη. H συναυλία είναι το αποτέλεσμα των πρόσφατων “Bedroom art session” τους. Αναλυτικά μετέχουν οι: Ανδριάνα Μπάμπαλη κιθάρα - τραγούδι, Αναστάσιος Μυσιρλής τσέλο - τραγούδι, Βασιλική Μαζαράκη βιολί, Ακης Κατσουπάκης πιάανο.

Οι θεατές θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως να έχουν προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου. Τα δελτία ελευθέρας θα διανέμονται την ημέρα της εκδήλωσης, κατά σειρά προτεραιότητας 10 π.μ. - 1 μ.μ., στο Μέγαρο. Κάθε θεατής δικαιούται να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά κάθε ηλικίας.