Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 22:29

Επιστρέφει το Νοέμβριο το “Kalamata Dance Cup”

Γράφτηκε από την
Επιστρέφει το Νοέμβριο το “Kalamata Dance Cup”

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή του «3ου Kalamata Dance Cup», το οποίο θα λάβει χώρα στις 13 και 14 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κλειστό "Τέντα" Καλαμάτας, καθώς και στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας.

Ο διεθνής πολιτιστικός θεσμός αναμένεται να προσελκύσει και φέτος εκατοντάδες συμμετέχοντες αθλητές – χορευτές, όπου μαζί με τους θεατές θα ξεπεράσουν τα 1500 άτομα. Υπόσχεται να προσφέρει μια υπέροχη διοργάνωση λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συγκέντρωση καλλιτεχνών χορευτών και αθλητών στην Καλαμάτα, απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς αθλητικού χορού, χωρισμένοι ανά στυλ και ηλικιακά επίπεδα διεκδικώντας το Κύπελλο Καλαμάτας σε κάθε κατηγορία αντίστοιχα. Στο  Διαγωνισμό Χορού συμμετέχουν όλες οι ομοσπονδίες χορού, σχολές χορού, χορευτικοί σύλλογοι, ομάδες χορού, χορευτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο «3ο Kalamata Dance Cup» θα φιλοξενηθούν κορυφαία χορευτικά ζευγάρια, παγκόσμιους πρωταθλητές χορού και επαγγελματίες, ευπαθείς ομάδες χορού από διάφορους κοινωνικούς φορείς, καθώς και η Κριτική Επιτροπή που θα αποτελείται από διακεκριμένους Διεθνείς Κριτές από Ελλάδα και εξωτερικό. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα.


NEWSLETTER