Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 11:00

Καλαμάτα: Αύριο το Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από την

Φεστιβάλ με συζήτηση για την εργασία και μουσικό πρόγραμμα με συναυλία, με σύνθημα “Διαλέγουμε ζωή, όχι επιβίωση” οργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας αύριο Σάββατο, στο λιμάνι της πόλης, στο παρκάκι κάτω από το “Πανελλήνιο”, από τις 7.30 το απόγευμα.

Στα πλαίσια των φεστιβάλ Σπούτνικ, προβλέπεται:

19.30: Εκδήλωση-συζήτηση “Δουλειά: Τον τόνο τον βάζουμε εμείς!”. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τομεάρχισσα Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κωνσταντίνος Βλαχάκης, υποψήφιος διδάκτορας, γραμματέας του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Άγης Ρήγας, μέλος ΚΣ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, επιτροπή εργασιακών της νεολαίας.

21.00: Μουσικό πρόγραμμα. Μικρό αφιέρωμα σε μεγάλα τραγούδια με τον Βαγγέλη Δούβαλη (φωνή) και την Χριστίνα Πουπάλου (φωνή και πιάνο). Συναυλία με τα “Υπόγεια Ρεύματα”.

Σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας, επικρίνοντας την κυβέρνηση, κάνει λόγο για αυταρχισμό, για αστυνομοκρατία ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια και για διαλυτικό για τη δημόσια παιδεία νομοσχέδιο Κεραμέως κι εκφράζει την ελπίδα “με τις προτάσεις και τους αγώνες μας να αλλάξουμε τον κόσμο, να φτιάξουμε μια κοινωνία που μας χωράει όλους, χωρίς ανισότητες, χωρίς διακρίσεις”.